Mora erbjuder logimöjligheter nära skidspåren!

I Mora finns ett stort och varierat utbud på mat och logimöjligheter i anslutning till skidspåren. Hotell, stugor och husvagnskamping finns i direkt anslutning till Vasaloppsspåret och Mora centrum. Enklare logimöjligheter för större grupper erbjuds i bystugor nära spåren. En helt unik upplevelse får man om man hyr IFK Moras klubbstuga i Moras skidparadis Norra Garberg.

För grupper erbjuder vi i samarbete med Mora Parkens Hotell & Stugby och Mora Hotell & SPA bra boende och mat i nära anslutning till skidspår och Mora centrum. Idrottsgrupper, hör av er till Aktiv Sport för specialpriser.

MoraParkens Hotell – Officiellt Vasaloppscenter

Ett hotell, med nybyggd stugby, alldeles intill Österdalälven och Vasaloppsspåret, med cirka 1 km kvar till mål och 700 meter till Mora centrum. Knappt 2 km skidspår till Mora skidstadion med ett varierat spårsystem. I hotellet finns till gång till restaurang, bowlinghall, sällskapsrum, konferensrum, bastu  och vallabodar.

www.moraparken.se

Mora Hotell & SPA

Ett Förstaklasshotell mitt i Mora centrum. Efter 200 m promenad till Zornmuséet, kan du åka skidor i det elljusbelysta Vasaloppsspåret till Mora Skidstadion (ca 2,5 km), med ett stort och varierat spårsystem.

www.morahotell.se

IFK Moras klubbstuga i Norra Garberg

Sport och vildmarksstuga i fäbodmiljö. Primitivt men funktionellt 22 km från Moracentrum. Ett riktigt skidparadis! 10 sängplatser.