Aktiv Sport – Företaget

Aktiv Sport startades år 2005 och drivs av Vasaloppssegraren Staffan Larsson.
Företaget bedriver motion och friskvårdsAktiviteter, med VasaloppsArenan i Mora som bas. Vi arrangerar enskilda Aktiviteter efter önskemål och flerdagsläger/kurser med inriktning på förberedelser inför Vasaloppsveckorna Sommar och Vinter. Verksamheten riktar sig till såväl klubbar, grupper och företag, som privatpersoner.

Affärsidé

Aktiv Sports affärsidé är att arrangera de mest lärorika och inspirerande läger/kurserna, som förberedelse inför Vasaloppsveckorna Sommar och Vinter, i en naturskön dalamiljö i VasaloppsArenan och dess närhet.

Vision

Genom kunniga instruktörer med djupt engagemang, ska vi bedriva utvecklande och inspirerande motion och träningsaktiviteter för ALLA, året runt i VasaloppsArenan. Vi ska bibehålla ”Staffanandans” goda rykte och se till att AktivSport är förstavalet bland våra kunder, gällande i synnerhet skidor, cykel och löpning/vandring.

Gedigen kunskap

Vi har instruktörer med gedigen kunskap inom området, genom att själva vara/varit aktiva inom sporten och efter karriären fortsatt jobba eller utbilda sig inom idrott och hälsa.

Djupt engagemang

Vi arbetar inom det område vi brinner för, med djupt engagemang och personliga erfarenheter som aktiva inom sporten. Arbetet ska vara inspirerande, utmanande och fyllt av glädje.

”Staffanandan”

Genom vårt brinnande intresse för sporten och glädjen i att se andras framsteg, ger vi alltid järnet i ett positivt naturligt engagemang, för att utveckla individen utifrån sin personliga nivå. ”Bra kan bli bättre”

Team AktivSport – Ett kunnigt team med engagemang, som brinner för skidor, cykel och löpning.